INTERNATIONAL COMMUNICATIONS – De juiste woorden in één van de meest gebruikte vreemde talen? Niet zo vreemd voor ons. Wij hebben meer dan 15 jaar ervaring in alle soorten vertalingen en vakgebieden.

SNEL & FLEXIBEL
Gaat het om een korte tekst of een meer-pagina’s tellend bedrijfsdocument? Het maakt allemaal niets uit. Wij kunnen vlot schakelen en bieden een snelle levertijd (afhankelijk van het aantal #woorden).

WERKWIJZE
Hoe gaan we te werk? Je stuurt ons per email de te vertalen tekst (alle formaten). Op basis daarvan maken wij een offerte met de scherpste prijs en snelste levertijd. Indien akkoord, gaan we aan de slag met de gewenste vertaling. Je ontvangt deze keurig voor de afgesproken deadline.

> Wij staan voor snelheid, betaalbare kwaliteit en strikte geheimhouding!

BRONTAAL & DOELTAAL
Wij kunnen vanuit alle brontalen naar de gewenste doeltaal vertalen. Wij zijn gespecialiseerd met name in de meest gebruikte vreemde talen als het Nederlands, Engels, Frans en Duits en kunnen daarom snel switchen.

NATIVE SPEAKERS
Brandsparency denkt en werkt internationaal. Wij beschikken over vakkundige native speakers die ruime ervaring hebben met allerlei soorten bedrijfsdocumenten in verschillende vakgebieden.

Ook voor specifieke opdrachten en wensen, zijn wij in staat om deze met een extra vlotte pen aan te leveren.

ALLE SOORTEN DOCS
Wij vertalen artikelen, blogs, brochures, catalogi, nieuwsbrieven, websites, persberichten, jaarverslagen… maar ook commerciële brieven, PowerPoint presentaties, juridische contracten, leveringsvoorwaarden, productspecificaties… wij zijn overal in thuis!

MULTI-VAKGEBIEDEN
Onze vertalers zijn vakkundig in o.a. de gebieden Marketing & Communicatie, Economie & Financieel, Food industrie, Gezondheidszorg, Horeca, ICT, Mode & Textiel, Onderwijs, Logistiek & Transport, Metaal industrie… voor op maat gemaakte vertalingen kun je bij ons terecht!

Wij hebben ervaring in zowel schriftelijke als verbale communicatie. Wij kunnen ook zorgen voor professionele Voice-Overs van bedrijfs-/productvideo’s in de gewenste doeltaal.

Altijd een prettige & professionele samenwerking, waarbij de opdrachten scherp geprijsd, snel & accuraat worden gerealiseerd.

 

   EEN VERTALING NODIG?

Neem contact op met Brandsparency om de inhoud van je vertalingsopdracht samen te bespreken.