GRAPHIC DESIGN

Een nieuwe identiteit opbouwen of een bestaande huisstijl opfrissen? Uw merk en producten geven wij impuls door de juiste visuele uitstraling en creatieve vormgeving die bij uw doelgroepen passen.

Icons Print Design

Brand Identity

In de gewenste stijl en kleurstelling ontwerpen wij uw volledige merkidentiteit, zoals logo, visitekaartje, briefpapier, envelop… en veel meer! Alle bestanden worden op maat technisch klaargezet voor het drukwerk.

Product Packaging

Van een concept tot het fysieke eindproduct ontwikkelen wij een pakkend design voor uw nieuw/bestaand product in het bedrukbare formaat en type verpakking naar keuze, zoals POS en beursmaterialen, Retail displays etc.

200% creatief
Goede dosis van opvallen
Verhouding visuals met tekst

Corporate Publications

Brochures, verslagen, folders, PPT presentaties, dienstverleningsvoorwaarden, catalogi, leaflets… voor het vormgeven van al uw Corporate publicaties en documenten besteden wij veel aandacht aan een aansprekende Look & Feel.

Allround Advertising

De kern van uw reclameboodschap vertalen wij in een doeltreffende uiting die langdurig herkenbaar blijft bij uw doelgroepen. Denk hierbij aan posters, billboards, outdoor ads, dragende media, pers-/tijdschriftartikelen… en veel meer!

 

Passie. Originaliteit. Proactief meedenken… dit is wat ons op lange termijn streeft met alle klantopdrachten.

a Creative World

Eén designed “eindproduct” op maat… geef uw voorkeur aan voor het juiste All-in-One Graphic Design Package en wij zorgen voor de rest!

Wat is onze werkwijze? Afhankelijk van de type uiting, gaan we meestal in 5 stappen te werk.

Op basis van een goede briefing, gaan we aan de slag met één op maat gemaakt grafisch ontwerp. Voor het ontwikkelen van uw merkidentiteit (categorie Brand Identity) kunnen we eventueel meerdere ideeën uitwerken en max. 3 concepten voorleggen. Samen met u bespreken we vervolgens of het designed concept nog aanvullingen moet bevatten. Daarna zorgen we ervoor dat het concept als definitieve versie wordt klaargezet voor drukwerk.

MET OF ZONDER DRUKWERK.

Bij een opdracht kunt u kiezen of wij een “eindproduct” aan u moeten leveren of dat u het drukwerk van een door ons designed uiting zelf wilt regelen.

Wij werken met diverse geselecteerde leveranciers die allereerst voor kwaliteit garant staan en zich altijd aan realistische levertijden houden.

Vraag ons voor meer informatie!

AAN U DE KEUZE.

Aan uw wensen passen wij ons aanbod aan. Op basis van wat u nodig heeft en uw doeleinde stellen wij een flexibel All-in-One Graphic Package samen. Uit de 4 bovenstaande Graphic Design categorieën bepaalt u welke onderdelen van toepassing zijn en wanneer we deze m.b.t. bepaalde Sales en Marketing deadlines c.q. planning moeten uitvoeren.

Neem gerust contact met ons op voor aanvullende informatie!

Geïnteresseerd?
  • Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen voor de creatieve vormgeving van een Design uiting? Neem dan snel contact met ons op!
Contact

Multi-lingual Graphic Design

Heeft u een designed uiting in andere talen nodig? Dit kunnen wij ook voor u regelen. Naast de creatieve vormgeving van een uiting vertalen wij deze naar een transparante versie voor uw internationale doelgroepen. Deze optie kunnen wij ook toevoegen aan het flexibele Graphic Design Package!

Voor uw transparante merkactivatie.