What we doBetrouwbare, snelle en betaalbare vertalingen voor alle soorten vakgebieden.

Met meer dan 15 jaar ervaring zorgen wij voor professionele en vakkundige vertalingen voor alle bedrijfssectoren en van alle soorten Corporate documenten en webcontents. Onze kracht? Snel schakelen met scherpe tarieven en betaalbare kwaliteit.

Transparent Contents

Al uw online en offline contents vertalen wij met een authentieke boodschap die bij uw merk, bedrijf, producten en doelgroepen past.

Allround Work Fields

Ongeacht uw bedrijfsactiviteit spreken wij dezelfde taal als uw doelgroepen op de markten en segmenten waar u actief bent.

Multilingual Skilled

Van en naar de meest gebruikte vreemde talen zorgen wij voor de snelle en accurate vertalingen voor al uw internationale doelgroepen.

Dedicated Formats

Als Office-, Open Source documenten, maar ook in een CMS software… kunnen wij de betreffende vertalingen in het gewenste formaat aanleveren.

Out of the box

Voor al uw internationale communicatie denkt Brandsparency met u mee. Dankzij een breed en volledig aanbod kunnen wij op lange termijn als een betrouwbare sparringpartner voor u optreden…

Multi-Translations

Multi-Translations

All Print & Offline Documents

Veelzijdig en flexibel: alle soorten Print- en offline bedrijfsdocumenten kunnen wij snel, in elk gewenst formaat en naar de taal van uw doelgroepen vertalen.

Overal thuis… brochures, jaarverslagen, catalogi, productspecificaties, gebruiksaanwijzingen, brieven, juridische samenwerkingscontracten, algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden, white papers, PPT-presentaties, actieflyers… en veel meer!

Web Translations

Web Translations

SEO-friendly Web Contents

Uw bestaande of toekomstige website/webshop of losse contents kunnen wij op maat voor u vertalen. Dit kan ook een onderdeel zijn van onze flexibele CMS-Packages voor het beheer van uw online platform!

Banners, media, menu’s, actieknoppen, webartikelen, online formulieren, labels, productomschrijvingen, prijslijsten… wij zorgen ervoor dat al deze webcontents SEO-vriendelijk in de gewenste taal blijven. De tekst in grafische elementen kunnen wij ook aanpassen en op maat aanleveren.

Audio-Video Translations

Audio-Video Translations

Real-time Interactivity

Heeft u een video op uw website/webshop staan waarin een bepaalde brontaal wordt gesproken? Om deze geschikt te maken voor al uw internationale doelgroepen, kunnen wij de gewenste ondertitelingen in deze video implementeren en in het juiste realtime tempo klaarzetten.

Ook is het mogelijk dat wij deze kant-en-klare video op de webpagina plaatsen met de bijbehorende instellingen. Maak gebruik van dit onderdeel voor het ondersteunen van de back-end van uw online platform!

Voice Overs

Voice Overs

Script & Audio Productions

Wilt u de ingesproken tekst van een video laten aanpassen naar een professionele native voice-over in de gewenste doeltaal? Zowel met een mannelijke als een vrouwelijke stemacteur kunnen wij deze media kant-en-klaar aanleveren.

Op basis van een script zullen wij deze opname met (indien nodig) de juiste Mix Settings optimaal verzorgen. Het script kan door u worden aangeleverd of kan ook door ons geschreven worden met één correctie-ronde. Vraag ons naar alle mogelijkheden!

Featured Clients

Continuiteit en op lange termijn meedenken. Dit is wat #Brandsparency met haar meeste klanten en opdrachtgevers streeft op te bouwen.

Voor uw transparante merkactivatie.