XL WEB DESIGN

Fullscreen, responsive en One-Page templates… dit is de nieuwe generatie van XL-websites en webshops waarin Brandsparency is gespecialiseerd, naast optionele All-in-One & Full Hosting-Packages!

One-Page Templates

Een unieke manier voor u om zich online te onderscheiden… in een XL-layout bouwen wij dynamische One-Page templates voor websites en webshops, welke direct geschikt zijn voor alle devices (desktop, tablet en smartphone).

Customized Web Design

Een belevenis van uw website/webshop! In de gewenste huisstijl en kleurstelling maken wij op maat alle statische en bewegende UX/UI webdesign elementen, die dankzij de bekende webformaten Live worden geactiveerd.

Dedicated SEO Copywriting

Afhankelijk van uw markt en doelgroepen, vertalen wij de tekstuele inhoud van uw website/webshop & Social Media naar aansprekende SEO-vriendelijke webcontents, met interactieve linkbuilding en in de juiste taal van uw (inter)nationale webbezoekers.

All in One

ALLE ACTIEVE WEB ELEMENTEN DIE U NODIG HEEFT!

Als wij de kant-en-klare template van uw website en/of webshop aanleveren, zijn reeds alle statische en dynamische web elementen geïntegreerd.

Omdat uw doelgroepen veel meer met een website en webshop willen beleven, zorgen wij voor interactie en responsive web onderdelen, zoals b.v. krachtige Multi-Media met levendige effecten.

 


Banners, XL-sliders, widescreen video’s, geanimeerde widgets, Page-scrolling effecten… wij maken het geheel zo aantrekkelijk mogelijk, zodat meer leads worden gegenereerd en uw webbezoekers langer op uw online platform blijven!

FULL-HOSTING PACKAGE

Heeft u nog geen domeinnaam voor uw website/webshop vastgelegd en nog nergens geregistreerd? Dit kunnen wij technisch voor u regelen.

Bij een betrouwbare en snelwerkende provider hebben wij alle door ons gemaakte websites draaien. Voor een vast tarief per maand kunt u van een compleet pakket genieten… voor slechts €20!

 


Registratie & configuratie naar wens, onbeperkt traffic, snelle internet verbinding, veel schijfruimte en een veilige & volledige back-up… dan is dit All-Inclusive Package voor u een goede basis voor uw website en webshop!

Vraag ons voor meer informatie.

PROFITEER VAN EEN FULL SUPPORT CMS-PACKAGE!

Een aantal keer per maand uw website en webshop laten bijwerken? Dit onderdeel kunt u ook aan ons overlaten.

Hiermee bent u zeker dat de layout en inhoud van uw online platform uniform en in dezelfde stijl blijven. Direct in de back-end van uw CMS-programma, activeren wij al uw nieuwe contents naar wens.

 


Neem contact met ons op als u deze volledige ondersteuning op maat nodig heeft.

EXTRA SERVICE: SOCIAL MEDIA!

Ook de koppelingen van uw website en webshop naar Social Media kunnen wij voor u maken en indien gewenst, regelmatig blijven updaten.

Simpelweg… kunt u niet zonder. Social Media is niet alleen cruciaal om nieuwe leads naar uw online platform te genereren, maar werkt ook als een bepalend instrument als het gaat om de ranking c.q. positie van uw site in de zoekresultaten van Google. Hoe meer activiteiten op uw Social Media, hoe hoger u komt op de Google zoekmachine-pagina’s!

 


Een gepersonaliseerd account aanmaken met een eigen profiel en omslag, een aantal doelgroepgerichte #Blog-posts met bijbehorende visuals of animaties plaatsen en deze met nieuwe berichten regelmatig laten bijwerken…? Voor dit Social Media-Package kunt u ook bij ons terecht.

126landing pages activated...
378creative banners designed...
756links in pages build...
3821cups of tea drunk...

Op basis van uw wensen stellen wij, samen met u, een flexibel en passend Web-Package op. Alle bovenstaande Packages kunnen deel uitmaken van onze globale offerte of als losse onderdelen van uw opdracht worden bevestigd.

 


Neem gerust contact met ons op voor een advies op maat.

Bekijk ook onze Blogs en volg ons op Social Media!

Offer Check-In

Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen voor Web Design? Klik hieronder om het Offer-Check-In formulier in te vullen en snel het juiste voorstel van ons te krijgen.

ALLES OVER WEB & TECHNIEK IN ONZE BLOGS