TAILOR MADEEen op maat gemaakt portaal dat de zoekresultaten van diverse doelgroepen op de juiste wijze weergeeft...

Programming & Web Design

Voor de landelijke projectgroep van de Erfelijke Hartziekten hebben wij een aanvullend portaal opgebouwd naar de (online) wensen van een specifieke doelgroep.

Naast de reeds bestaande portalen voor patiënten en zorgverleners hebben wij een 3e (besloten) portaal voor familieleden op maat gemaakt: op basis van een keuze-vragenlijst worden specifieke resultaten op het gehele portaal weergegeven. Meerdere scripts (programmeertalen) en Cookies maken het mogelijk dat de “tailored” informatie op de juiste wijze voor elke doelgroep (mensen met/zonder kinderen of met kinderwens) wordt getoond.

 

Meer zien over Web Design?

Buzz e-Newse-Marketing op maat... van designed e-template, copywriting tot linkbuilding voor het gemak van uw doelgroepen c.q. webklanten!

Interactivity

Shop4nails is de nieuwe naam van de bestaande webshop van de nagelstyliste IzaNailSecrets, waarvan Brandsparency recentelijk de layout heeft vernieuwd. Bij een nieuwe layout hoort een nieuw design voor Marketing uitingen.

Dis is wat wij hebben vertaald in een nieuw concept van de Shop4nails e-nieuwsbrieven: een nieuwe Look-n-Feel c.q. template in de juiste huisstijl, visuals van de geïntroduceerde nieuwe merken en het copywriten van e-contents… alles gebouwd met interactieve links naar de webshop.

 

In het gewenste formaat leveren wij een kant-en-klaar eindproduct aan: alle visuele, tekstuele en technische aspecten van e-Marketing pakken wij voor u op!

 

Meer zien over Interactivity?

Event-Fully!Alle belangrijke momenten vastleggen in gepersonaliseerde audio-video producties...

Events & Motions Management

De Stichting PLN is een algemeen nut beogende instelling (ANBI) en richt zich op wetenschappelijk onderzoek van hartspierziekten die veroorzaakt worden door een levensbedreigende PLN-genmutatie. Voor deze doelgroepen heeft Brandsparency meegewerkt aan het organiseren van een jaarlijks event dat op 14 november 2015 heeft plaatsgevonden.

EEN TROTSE TERUGBLIK!

Meer dan 210 mensen hebben een succesvolle middag beleefd… en dit moest natuurlijk ook met live beelden vastgelegd worden: alle losse opnames van het event zijn in gepersonaliseerde audio-video sequenties geconstrueerd en samen met alle PDF-presentaties op de website van de Stichting geplaatst. Daarnaast is een splinternieuw YouTube account ingericht om alle video’s via YouTube te laten streamen.

 

Ook na een event… neemt Brandsparency de content onder de loep en zorgt voor een mooie impressie van alle hoogtepunten!

 

Meer zien over Interactiviteit?

e-Book SecretsMaak van je catalogus of brochure... een digitale & interactieve beleving voor je doelgroepen!

Interactive Web Design

IzaNailSecrets is een erkende instructrice en specialist van het innovatieve nagelmerk MisteroMilano (MM), en biedt tientallen professionele creatieve workshops, te boeken via haar webshop. Om de aandacht te leggen op een specifiek product-thema is een digitaal Secret (e-)Mini Book ontworpen en online gepubliceerd.

Het idee, het concept, de grafische vormgeving en de webtechniek… zijn op maat voor deze klant gemaakt en als “eindproduct” aangeleverd. Samen met haar klanten bouwt Brandsparency graag een nieuwe merk– & visualidentiteit op. Dit is wat wij voor deze klant, zowel voor haar website als de webshop, regelmatig uitvoeren.

 

 

Een leuke en hippe manier om het accent op een product te leggen en interactiviteit met je doelgroepen te zoeken!

 

Meer zien over IzaNailSecrets en MisteroMilanoNoord?

 

Bike to LiveEen reeks van herkenbare YouTube promo-video's voor online impuls.

Video Production

<mclbikers> is dé motorclub van het Medisch Centrum te Leeuwarden en organiseert regelmatig motoractiviteiten. Om de motorleden voor On-Tour events te stimuleren, worden YouTube filmpjes op maat gemaakt in de huisstijl van de motorclub.

Elk project wordt als een All-in-One Video Package aangeleverd voor het directe uploaden in een YouTube account. Het concept, de montage van video/audio-fragmenten, de bewerking van de sequenties, de opmaak van Still-/Animated-Pictures, de toevoeging van visuele/audio-effecten, de verbetering van beeld-/audio-materiaal… maken allemaal onderdeel van een kant-en-klare video-productie door Brandsparency.

 

Hetzelfde stijlconcept in elke <mclbikers> video zorgt voor meer herkenbaarheid bij de bestaande en nieuwe motorleden.

 

Meer zien over Video Production?

News ClickEen nieuwe manier om je communicatie met je relaties te versterken... door één klik!

Clickable e-Design – NEW!

Voor diverse klanten maakt Brandsparency interactieve documenten om als klikbaar PDF-bestand b.v. aan een email toe te voegen. Het voordeel? Een nieuwe manier om naast emailings toch een los gepersonaliseerd en interactief bericht naar je klant of relatie te sturen.

Deze interactieve PDF kan b.v. een nieuwsbrief of brochure zijn en bevat klikbare hyperlinks waarmee de ontvanger wordt doorgelinkt naar b.v. een URL, een andere document, een email adres, een mobielnummer of een andere pagina in datzelfde document… kortom, een must als je de communicatie met je relatie wil versterken!

 

 

Dankzij die URL’s in de nieuwsbrief van de <mclbikers> hoefde ik niet meer de motorroute en mijn contactgegevens aan te geven… door één klik waren ze live zichtbaar!

 

Meer zien over Interactief Design?

 

B-attractive!Trek aandacht en val op bij werkgevers met een hippe moderne en creatieve CV!

Interactive Print Design

Voor diverse particulieren c.q. werkzoekenden heeft Brandsparency een aantal creatieve CV’s opgemaakt.

Op basis van een bestaande of op maat ontworpen template, krijg je een interactieve PDF-versie waarin, als je dat wenst, een aantal links zijn toegevoegd, naar b.v. je email adres en tel./mobielnummers, de URL van je website of je Social Media accounts etc.

Daarnaast kun je ook kiezen voor de opmaak van je sollicitatiebrief in dezelfde layout inclusief een e-onderschrift. Deze laatste kun je onderaan in de handtekening van je email naar de werkgever plaatsen.

TREK #AANDACHT EN VAL OP!

Het design van je CV trekt de aandacht en vergroot je kansen dat je wordt uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek!

 

Met een All-in-One Job Seeker Package kun je de juiste interesse wekken bij werkgevers en meer opvallen in de massa sollicitaties die bedrijven tegenwoordig op een vacature ontvangen. Op deze manier kom je dan professioneel, zorgvuldig en creatief over… wat belangrijk is voor bepaalde functies.

 

Maak gebruik van de diensten van Brandsparency!

Wil je ook je CV laten opfrissen en jezelf profileren met een verrassend CV-Package?
Neem dan  contact  met ons op!