Paper WordsDe juiste woorden in de gewenste vreemde taal voor al uw bedrijfsdocumenten en webcontents.

International Communications

Voor diverse klanten heeft Brandsparency tientallen vertalingen met name naar de Franse doeltaal uitgevoerd. Vanuit de brontaal Nederlands, Engels en Duits, hebben wij allerlei soorten bedrijfs- en webdocumenten uit verschillende vakgebieden vertaald.

In elk gewenst formaat (web, Excel, PDF, Word docs…) zijn de juiste en accurate Franse vertalingen aangeleverd, zoals PowerPoint presentaties voor klanten, gebruiksaanwijzingen voor consumenten, commerciële brieven, een gehele website met bijbehorende labels, productomschrijvingen, juridische samenwerkingscontracten, algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden etc.

 

Een spoedopdracht voor het vertalen van lange of korte teksten?… wij kunnen snel schakelen en zeer scherpe tarieven aanbieden!

 

Meer weten over betaalbare en snelle multi-translations?

French Voice-OverDe juiste "native voice-over" om de herkenbaarheid van een merk en/of product te stimuleren.

 

 

International Communications – NEW!

Luxform Lighting is een internationale B2B/B2C specialist in Verlichtingsoplossingen en is momenteel de Franse markt aan het ontwikkelen. Voor een video over hun innovatieve productassortiment Solar High Lumen, heeft Brandsparency de professionele voice-over van dit YouTube filmpje gemaakt.

Op basis van een script (in dit geval) in het Frans, is een kant-en-klaar Recording Package aangeleverd, inclusief losse ingesproken opnames (script zinnen) met één Tone-of-Voice Mixing & Mastering en een Full Track van de opnames in een MP3 formaat.

 

Voice-over

(Franse taal)

  • Auditory Identity
  • Online Ads & Internet Marketing
  • Multi-lingual Voice Recording
  • Vocals Mixing & Mastering

OOK EEN STEMACTEUR NODIG? Brandsparency beschikt over alle opnamefaciliteiten en Software die nodig zijn voor het professionele allround inspreken & bewerken van product-/bedrijfsvideo, reclamespots, commercials en alle andere audio-producties… in de gewenste taal! Neem contact met ons op voor meer informatie.

 

Meer zien over Internationale Communicatie?