BraveHeartzEen leerzame en ludieke webgame voor de jeugd om specifieke (erfelijke) hartziekten beter te begrijpen.

UI / Game Design & 2D Animations

Naast diverse portalen en websites voor een landelijke projectgroep hebben wij ook meegewerkt aan het ontwikkelen van een leerzame webgame en voor het volledige design gezorgd. Hiermee kunnen kinderen en jongeren op een ludieke manier bepaalde erfelijke hartziekten bij henzelf en in hun familie beter leren begrijpen.

Het online spel hebben wij compleet voorzien van op maat getekende 2D vector-illustraties (characters, Game visuals, scenes en minigames backgrounds), korte leerzame animaties over hoe specifieke hartziekten worden veroorzaakt, User Interface navigatie en bijbehorende geluidseffecten.

 

Meer zien over Web Design?

Paper WordsDe juiste woorden in de gewenste vreemde taal voor al uw bedrijfsdocumenten en webcontents.

International Communications

Voor diverse klanten heeft Brandsparency tientallen vertalingen met name naar de Franse doeltaal uitgevoerd. Vanuit de brontaal Nederlands, Engels en Duits, hebben wij allerlei soorten bedrijfs- en webdocumenten uit verschillende vakgebieden vertaald.

In elk gewenst formaat (web, Excel, PDF, Word docs…) zijn de juiste en accurate Franse vertalingen aangeleverd, zoals PowerPoint presentaties voor klanten, gebruiksaanwijzingen voor consumenten, commerciële brieven, een gehele website met bijbehorende labels, productomschrijvingen, juridische samenwerkingscontracten, algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden etc.

 

Een spoedopdracht voor het vertalen van lange of korte teksten?… wij kunnen snel schakelen en zeer scherpe tarieven aanbieden!

 

Meer weten over betaalbare en snelle multi-translations?

French Voice-OverDe juiste "native voice-over" om de herkenbaarheid van een merk en/of product te stimuleren.

 

 

International Communications – NEW!

Luxform Lighting is een internationale B2B/B2C specialist in Verlichtingsoplossingen en is momenteel de Franse markt aan het ontwikkelen. Voor een video over hun innovatieve productassortiment Solar High Lumen, heeft Brandsparency de professionele voice-over van dit YouTube filmpje gemaakt.

Op basis van een script (in dit geval) in het Frans, is een kant-en-klaar Recording Package aangeleverd, inclusief losse ingesproken opnames (script zinnen) met één Tone-of-Voice Mixing & Mastering en een Full Track van de opnames in een MP3 formaat.

 

Voice-over

(Franse taal)

  • Auditory Identity
  • Online Ads & Internet Marketing
  • Multi-lingual Voice Recording
  • Vocals Mixing & Mastering

OOK EEN STEMACTEUR NODIG? Brandsparency beschikt over alle opnamefaciliteiten en Software die nodig zijn voor het professionele allround inspreken & bewerken van product-/bedrijfsvideo, reclamespots, commercials en alle andere audio-producties… in de gewenste taal! Neem contact met ons op voor meer informatie.

 

Meer zien over Internationale Communicatie?

Bike to LiveEen reeks van herkenbare YouTube promo-video's voor online impuls.

Video Production

<mclbikers> is dé motorclub van het Medisch Centrum te Leeuwarden en organiseert regelmatig motoractiviteiten. Om de motorleden voor On-Tour events te stimuleren, worden YouTube filmpjes op maat gemaakt in de huisstijl van de motorclub.

Elk project wordt als een All-in-One Video Package aangeleverd voor het directe uploaden in een YouTube account. Het concept, de montage van video/audio-fragmenten, de bewerking van de sequenties, de opmaak van Still-/Animated-Pictures, de toevoeging van visuele/audio-effecten, de verbetering van beeld-/audio-materiaal… maken allemaal onderdeel van een kant-en-klare video-productie door Brandsparency.

 

Hetzelfde stijlconcept in elke <mclbikers> video zorgt voor meer herkenbaarheid bij de bestaande en nieuwe motorleden.

 

Meer zien over Video Production?