CYCLING WEAROp maat gemaakte sportkleding om het doel van jullie sponsorevenementen in de highlights te zetten!

Custom Cycling Clothing

Voor een (inter)nationaal evenement, waarvoor een fietsteam van 20 amateurwielrenners zich met hart en ziel heeft ingezet, hebben wij fietskleding ontworpen op basis van de huidige huisstijl van de Stichting PLN.

Het resultaat is een stijlvolle outfit bestaande uit Jersey shirts met korte mouwen, jassen met lange mouwen, BiB en taille broeken en passende handschoenen. Naast dit volledige tenue hebben wij ook voor een fietsclinic sportshirts, bidons en Race petjes laten bedrukken.

 

Eén lijn trekken tot de finish? Graag vertalen wij al jullie wensen in op maat gemaakte sportkleding met bijbehorende sponsorlogo’s… neem contact met ons op!

 

Meer zien over Brand Identity?

PROMO ITEMSTientallen op maat gemaakte Marketing uitingen om een evenement of activiteiten te benadrukken...

Brand Identity & Print Design

I.v.m. een Crowdfunding project (fietsevenement) heeft de Stichting PLN ons ingeschakeld om verschillende promotionele uitingen te ontwerpen en hierdoor zoveel mogelijk publiciteit via diverse kanalen te genereren.

Het resultaat? Een opvallende reeks van promo-materiaal (inclusief drukwerk), zoals roll-up banner, flyers, advertentie (tijdschrift), e-nieuwsbrieven… en de complete outfit van het fietsteam dat zich voor dit goede doel heeft ingezet.

 

Ons inhuren voor een project? Graag! Op verschillende vakgebieden kunnen wij veel voor jullie betekenen. Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden!

 

Meer zien over Print Design?

THE UNKNOWN SIDEEen trendy 2D illustratie als passend logo om het verhaal en de huisstijl van een website te benadrukken.

Branding & Visual Design

Voor de landelijke website van de “Erfelijke Hartziekten” hebben wij een splinternieuw logo ontworpen in de vorm van een 2D illustratie die bij de stijl van de website en het verhaal achter een erfelijke hartziekte past.

Het resultaat?  Een getekende vector-afbeelding met de naam van “the unknown side of the heart tree” en de volgende betekenis:

Een (stam)boom uitgegroeid in zowel gezonde als zieke takken, waarbij ook de “gezonde” bladeren c.q. mensen ziek of drager kunnen zijn van een erfelijke hartziekte.

 

 

Meer zien over Graphic Design?

SUCCESS’ BRIDGEEen herkenbare identiteit bouwen voor een startup dat MKB's naar een hoger niveau probeert te tillen!

Branding & Print Design

Dick van Wieren is sinds kort een ambitieuze ondernemer die een passende identiteit nodig had voor zijn Interimmanagement & Consultancy startup.

Op basis van beknopte instructies hebben wij een aansprekend logo ontworpen dat direct verbeelt wat hij doet en aanbiedt: (productie)bedrijven helpen om met de juiste instrumenten te kunnen groeien. Vandaar de slagzin “aanpakken wat niet werkt”. Naast het logo hebben wij ook het bijbehorende visitekaartje en briefpapier op maat gemaakt en laten bedrukken.

 

Het logo is een brug, het symbool van een pad naar de volgende fase, een verandering om het tij te keren naar betere resultaten… wat helemaal past bij Dick van Wieren.

 

Meer zien over Print Design?

STET’s OF HEARTAansprekend en herkenbaar... dit zijn de 2 belangrijke doelstellingen van het opbouwen van merkidentiteit en onderstaand logo.

Branding & Print Design

De Stichting Vrienden van de Cardiologie bestaat al lange tijd, maar had geen huisstijl en (grafische) identiteit.

Om impuls te geven aan hun imago hebben wij een kersvers logo ontworpen dat bij hun doelstellingen en naam past en bedoeld is voor alle visuele communicatie. Een inspirerende naam natuurlijk voor het bedenken van een aansprekend symbool, typografie en moderne uitstraling.

 

… het resultaat is een kleurrijk, speels en letterlijk logo dat 2 hartvormige stethoscopen als V (vrienden) en C (cardiologie) vormen, vriendschappelijk met elkaar verbonden in cardiologisch onderzoek.

 

Meer zien over Print Design?

Heart of GoldContent Marketing op maat... dit keer in de vorm van een frisse en aansprekende digitale Sponsoring-brochure!

Branding & Graphic Design

De Stichting PLN is een Stichting van patiënten voor patiënten en richt zich op wetenschappelijk onderzoek van hartspierziekten. Voor het sponsoren van een groot onderzoeksproject hebben wij een frisse en aansprekende brochure ontworpen.

Op basis van de bestaande kleurstelling en huisstijl is een 25-tellende pagina’s promotiemateriaal ontwikkeld inclusief passende visuals en ingebouwde interactieve links. Naast een Nederlandstalig exemplaar hebben wij ook de Engelstalige versie (18 pagina’s) gemaakt in een soortgelijke frisse huisstijl.

Bekijk onze promo-video’s van de NL-brochure en de Engelse variant op onze Facebook pagina.

 

Meer zien over Brand Identity?

Design-ationMaatwerk & drukwerk... wij zorgen voor het gehele proces van kwalitatief design tot de snelle levering van het eindproduct!

Print Design & Brand Identity

IzaNailSecretsis een erkend instructrice die o.a. tientallen professionele workshops, perfectietrainingen en opleidingen aan nagelstylisten geeft. Brandsparency heeft het bijbehorende te vernieuwen certificaat in de juiste huisstijl ontworpen.

Het definitieve ontwerp werd vervolgens in de juiste bestanden omgezet voor drukwerk. Via één van onze betrouwbare leverancier is het aantal exemplaren binnen 3 dagen rechtstreeks bij de klant afgeleverd… met een prachtige full-color glans hoogkwaliteit!

 

Naast maatwerk kunnen wij ook het drukwerk verzorgen. Wij werken met geselecteerde leveranciers die garant staan voor kwaliteit en realistische levertijden!

 

Meer zien over Print Design?

Marks’ storiesOp maat gemaakte logo's om de herkenbaarheid en identiteit van een merk op te kunnen bouwen... een cruciale stap!

Brand Identity & Print Design

Voor diverse klanten heeft Brandsparency een aantal concept logo’s ontworpen. Op basis van instructies over de huisstijl, gewenste symbool- & kleurcombinatie hebben wij een paar creatieve Print drafts ontwikkeld.

 

EEN BELANGRIJKE EERSTE STAP!

Een speelse Vintage stijl voor een kledingmerk, een chic en sportief logo voor een Retail winkel van sokken of een strak en neutraal design voor een startend Italiaans restaurant… overal in thuis! Wij kunnen een paar aansprekende ontwerpen bedenken en realiseren die bij de doelstellingen en (internationale) doelgroepen passen.

 

Een logo is een cruciale eerste stap voor het opbouwen van een merkidentiteit: wij helpen jullie graag met de herkenbaarheid en het gehele proces daarvan!

 

Meer zien over Print Design?

Fancy UndercoverEen samengesteld CMS-Package om de juiste aandacht te trekken van online doelgroepen.

Web & Graphic Design

IzaNailSecrets is een erkende instructrice en specialist van het innovatieve nagelmerk MisteroMilano (MM), en biedt tientallen professionele creatieve workshops, te boeken via haar webshop. Regelmatig maakt zij gebruik van een samengesteld CMS-Package om haar website en webshop in de juiste huisstijl up-to-date te houden.

I.v.m. de introductie van nieuwe MisteroMilano® productlijnen en aankomende nieuwe prijslijst 2016, heeft Brandsparency een aantal opvallende webbanners voor de webshop ontworpen en een online artikel op de website van haar nagelstudio geplaatst.

 

Voor uw online doelgroepen trekken wij één lijn met uw huisstijl en zorgen ervoor dat het snel & efficiënt blijft werken…

 

Meer zien over IzaNailSecrets en MisteroMilanoNoord?