BraveHeartzEen leerzame en ludieke webgame voor de jeugd om specifieke (erfelijke) hartziekten beter te begrijpen.

UI / Game Design & 2D Animations

Naast diverse portalen en websites voor een landelijke projectgroep hebben wij ook meegewerkt aan het ontwikkelen van een leerzame webgame en voor het volledige design gezorgd. Hiermee kunnen kinderen en jongeren op een ludieke manier bepaalde erfelijke hartziekten bij henzelf en in hun familie beter leren begrijpen.

Het online spel hebben wij compleet voorzien van op maat getekende 2D vector-illustraties (characters, Game visuals, scenes en minigames backgrounds), korte leerzame animaties over hoe specifieke hartziekten worden veroorzaakt, User Interface navigatie en bijbehorende geluidseffecten.

 

Meer zien over Web Design?

Young HeartzEen kleurrijke en informatieve website voor kinderen en jongeren met tientallen aansprekende 2D illustraties.

Web Design & 2D Illustrations

Voor dezelfde landelijke projectgroep hebben wij, na diverse portalen en hoofdwebsite, nu een nieuw portaal op maat gemaakt met als doel: kinderen en jongeren informeren over (de aanleg van) een erfelijke hartziekte in hun familie.

Naast het bestaande logo dat wij voor het jeugdportaal hebben aangepast, is een responsive website ontstaan met 20 pagina’s en online functionaliteiten om interactie met de doelgroep te activeren. Het resultaat is een kleurrijke en duidelijke website met aansprekende 2D vector-illustraties om de contents op een ludieke manier te verbeelden.

 

Veel dank voor dit mooie jeugdportaal! De website met de kleurstelling en de illustraties ziet er fantastisch uit!…

 

Meer zien over Web Design?

CYCLING WEAROp maat gemaakte sportkleding om het doel van jullie sponsorevenementen in de highlights te zetten!

Custom Cycling Clothing

Voor een (inter)nationaal evenement, waarvoor een fietsteam van 20 amateurwielrenners zich met hart en ziel heeft ingezet, hebben wij fietskleding ontworpen op basis van de huidige huisstijl van de Stichting PLN.

Het resultaat is een stijlvolle outfit bestaande uit Jersey shirts met korte mouwen, jassen met lange mouwen, BiB en taille broeken en passende handschoenen. Naast dit volledige tenue hebben wij ook voor een fietsclinic sportshirts, bidons en Race petjes laten bedrukken.

 

Eén lijn trekken tot de finish? Graag vertalen wij al jullie wensen in op maat gemaakte sportkleding met bijbehorende sponsorlogo’s… neem contact met ons op!

 

Meer zien over Brand Identity?

PROMO ITEMSTientallen op maat gemaakte Marketing uitingen om een evenement of activiteiten te benadrukken...

Brand Identity & Print Design

I.v.m. een Crowdfunding project (fietsevenement) heeft de Stichting PLN ons ingeschakeld om verschillende promotionele uitingen te ontwerpen en hierdoor zoveel mogelijk publiciteit via diverse kanalen te genereren.

Het resultaat? Een opvallende reeks van promo-materiaal (inclusief drukwerk), zoals roll-up banner, flyers, advertentie (tijdschrift), e-nieuwsbrieven… en de complete outfit van het fietsteam dat zich voor dit goede doel heeft ingezet.

 

Ons inhuren voor een project? Graag! Op verschillende vakgebieden kunnen wij veel voor jullie betekenen. Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden!

 

Meer zien over Print Design?

CATCHY MONSTEREen op maat gemaakt Crowdfunding platform om de interactie met webbezoekers waar te maken!

Programming & Web Design

De Stichting PLN is continu bezig met o.a. sponsoring van veelzijdige activiteiten met als doel het mogelijk maken van wetenschappelijk onderzoek. Voor een lopend project hebben wij een splinternieuw Crowdfunding platform opgezet om een grootschalig evenement op een optimale manier te ondersteunen.

Het resultaat is een responsive en krachtige mini-website op basis van de huidige huisstijl, met alle bijbehorende online functionaliteiten voor het interactief weergeven van donaties en de voortgang van het project.

 

Het ziet er geweldig uit! Een knap staaltje werk afgeleverd en een topprestatie weer! Complimenten…

 

Meer zien over Web Design?

TAILOR MADEEen op maat gemaakt portaal dat de zoekresultaten van diverse doelgroepen op de juiste wijze weergeeft...

Programming & Web Design

Voor de landelijke projectgroep van de Erfelijke Hartziekten hebben wij een aanvullend portaal opgebouwd naar de (online) wensen van een specifieke doelgroep.

Naast de reeds bestaande portalen voor patiënten en zorgverleners hebben wij een 3e (besloten) portaal voor familieleden op maat gemaakt: op basis van een keuze-vragenlijst worden specifieke resultaten op het gehele portaal weergegeven. Meerdere scripts (programmeertalen) en Cookies maken het mogelijk dat de “tailored” informatie op de juiste wijze voor elke doelgroep (mensen met/zonder kinderen of met kinderwens) wordt getoond.

 

Meer zien over Web Design?

HEART TREEEen interactieve en op maat gemaakte website met een maximale belevenis voor diverse doelgroepen.

Web & 2D Vector Design

Voor een landelijk project met de 8 academische ziekenhuizen in Nederland hebben wij een interactieve website gebouwd met als doel: diverse doelgroepen te informeren over “erfelijke hartziekten”.

In dezelfde stijl als het door ons ontworpen logo, is de website stapsgewijs gemaakt met 2 verschillende portalen en tientallen 2D vector-illustraties. Het resultaat is een interactieve website met bijna 70 pagina’s inclusief diverse functionaliteiten en geïntegreerde kliktools voor het op maat aanbieden van de juiste informatie.

De website van de “erfelijke hartziekten” is positief beoordeeld door ons patiëntenpanel en ziet er mooi uit waarbij de huisstijl/kleurstelling en illustraties als prettig worden ervaren.

 

Meer zien over Web Design?

THE UNKNOWN SIDEEen trendy 2D illustratie als passend logo om het verhaal en de huisstijl van een website te benadrukken.

Branding & Visual Design

Voor de landelijke website van de “Erfelijke Hartziekten” hebben wij een splinternieuw logo ontworpen in de vorm van een 2D illustratie die bij de stijl van de website en het verhaal achter een erfelijke hartziekte past.

Het resultaat?  Een getekende vector-afbeelding met de naam van “the unknown side of the heart tree” en de volgende betekenis:

Een (stam)boom uitgegroeid in zowel gezonde als zieke takken, waarbij ook de “gezonde” bladeren c.q. mensen ziek of drager kunnen zijn van een erfelijke hartziekte.

 

 

Meer zien over Graphic Design?

RAISING GLASSDe kunst om contents en datagegevens te vertalen naar een aantrekkelijke en stijvolle presentatie!

Branding & Visual Design

Miron Violet Glass is een toonaangevende producent en leverancier van hoog kwalitatieve glasproducten voor o.a. de cosmetische- en voedingsindustrie. Voor het bezoek van een belangrijke internationale relatie hebben zij ons ingeschakeld voor het opmaken van een aantrekkelijke Sales & Marketing presentatie.

Op basis van aangeleverde contents, productafbeeldingen en Excel-tabellen hebben wij voor een passend, strak en clean PowerPoint sjabloon gezorgd met kleuraccenten van de huidige huisstijl. Het resultaat? Een volledige stijlvolle PPT presentatie van slechts… 65 slides!

 

… Complimenten voor de wijze waarop onze 7 pagina’s met tekst zijn omgetoverd in een mooie en aantrekkelijke presentatie!…

 

Meer zien over Graphic Design?