Spotlights

Amazing scenic spots through the lens of a Photographer

FOCUS

Branding / Visual Identity
UI Web Design
3D Imagery / Scenery
Pro Photo-Retouching

Een interactieve portfolio website met realistische 3D visualities voor de digitale beleving van fotografie- en reisliefhebbers.

Voor een Travel Photographer hebben wij een responsive portfolio website ontwikkeld met een reeks van stijlvolle 3D visuals om de exposure via diverse kanalen te promoten.

Alle geselecteerde 138 foto’s voor de online “Limited collections” hebben wij, indien nodig, eerst per album bewerkt door de belichting, contrasten, verzadiging en scherpte aan te passen. Vervolgens is het online resultaat een responsive foliografie (oftewel portfolio van fotografie) van slechts 18 pagina’s waar een duidelijke structuur, een trendy minimalistisch webdesign met een dark template en hippe 3D visuals zijn toegepast.

Omdat alle foto’s van deze “Limited collections” ook beschikbaar zijn voor hoogkwalitatieve wanddecoratie, hebben wij een aantal 3D “Home sceneries” ontworpen. Zo zijn geselecteerde Full-HD Wall Prints als ingelijste posters en afbeeldingen op canvas geïntegreerd die perfect passen bij ruime en moderne woonkamers met verschillende interieurstijlen en kleurenaccenten.

Een leuk project waarbij eigentijds webdesign en onmisbare
3D elementen een goede combinatie met elkaar vormen.

©2023  |  Brandsparency Creative Studio
All Rights Reserved  |  Privacy Statement  •  General Conditions